Hur man tar bort Snapchat-meddelanden

Om du någonsin har skickat ett meddelande till någon och önskar att du kan radera det, har Snapchat en funktion som du gillar. Ja, det låter dig ta bort Snapchat-meddelanden som du redan har skickat. Bli inte för upphetsad, dock; det finns vissa begränsningar som i bästa fall gör dess användbarhet otillräcklig. Här är vad du behöver veta.

Hur man tar bort Snapchat-meddelanden

hur man tar bort snapchat-meddelanden

Att ta bort Snapchat-meddelanden, som att spela om Snaps, är bokstavligen ett ögonblick. Allt du gör är att hålla fingret nere på det förolämpande meddelandet. Sedan dyker en meny upp som ovan. Tryck bara på Radera och sedan på Radera chatt så är du klar med din del. Detta fungerar också med en-mot-en-chattar och gruppchattar.

Vad händer sen

När ditt chattmeddelande har raderats i slutet är det inte slutet på saker. Snapchat säger att det kommer att försöka ta bort meddelandet från sina servrar och från din väns chattskärm, men det fungerar inte alltid. Till exempel, om din vän har dålig internettjänst när du tar bort meddelandet, kanske Snapchat inte kan ta bort meddelandet från din väns sida av konversationen förrän de har bättre service. Det betyder att de kan se meddelandet. Om de har en äldre version av Snapchat kan ditt meddelande också fastna på deras skärm.

Om någon ser din telefon kommer det också att vara uppenbart att du har tagit bort något. Detta beror på att ett meddelande publiceras på din sida av chatten som att din vän raderade ett meddelande. Din vän får också ett meddelande om att något har tagits bort. Att vara lurig med Snapchat är riktigt svårt.

Hur man tar bort alla meddelanden

Vill du gå längre än bara ett meddelande? Du kan radera hela konversationen också, typ av. Gå först till skärmen Vänner. Håll sedan ner fingret på den meddelandetråd du vill ta bort. En meny dyker upp. Välj Mer  och tryck sedan på Rensa konversationshistorik .

Detta tar bort konversationen från skärmen Vänner. Det raderar inte skickade eller sparade meddelanden, men det är ett bra sätt att rensa din skärm på Vänner så att du lättare kan hitta dina viktigare konversationer.